Afsluiting wegen i.v.m. Festival Oeverloos

Festival Oeverloos op 15, 16 en 17 september 2023

Beste bewoners Reesinkhof,

Het internationale buitentheater Festival Oeverloos zal voor het vijfde jaar plaatsvinden in Zutphen. Verschillende bijzondere theater-, circus-, muziek- en dansvoorstellingen die geschikt zijn voor alle leeftijden.
Het festival is kleinschalig en voert je langs plekken in de prachtige omgeving van Hanzestad Zutphen, de Noorderhaven en de uiterwaarden van de IJssel. Het Koelhuis is de centrale locatie dit weekend.
Met deze brief informeren wij u dat op vrijdag 15 september de Reesinkhof en de Noorderhavenstraat aan de havenzijde, een korte tijd afgesloten zijn in verband met de openingsact die plaatsvindt. Dit zal ongeveer van 19.15 tot 20.30 uur zijn.

De hekken onder de IJsselbrug zijn op zaterdag en zondag tijdelijk geopend tussen 9.00 en 18.30
in verband met het Oeverloos Festival.
Het programma op zaterdag en zondag is verdeeld in een festivalroute en een avondprogramma. Er zijn gratis toegankelijke voorstellingen zoals The Weight of Water in de Noorderhaven (za + zo 12.00 en 17.30 uur) en voorstellingen waar je een passe-partout of los ticket voor nodig hebt.
Elke voorstelling speelt twee keer per dag tussen 12.00 en 18.15 uur. Meer over de voorstellingen en het bestellen van passe-partout tickets vind je op www.festival-oeverloos.nl.