Buitengewoon opsporingsambtenaren

Even voorstellen: Wijkboa Jurgen

Mijn naam is Jurgen van Houttum en ik ben sinds september 2023 de wijkboa voor Noorderhaven en de Mars. Als wijkboa wil ik graag op de hoogte zijn van de problemen of knelpunten in de wijk, om vervolgens te helpen naar een passende oplossing. Is er in de buurt een probleem dat veel voorkomt of steeds terugkeert? Dan hoor ik het graag.

Sinds mei 2023 werk ik bij de gemeente Zutphen als handhaver. Ik ken de stad inmiddels redelijk goed. Tegelijkertijd ben ik Zutphen ook nog aan het verkennen. Mijn rol is dat ik er op let dat de wijk prettig en leefbaar blijft.

Gelukkig sta ik er in mijn werk niet alleen voor. Het BOA team waarin ik werkzaam ben bestaat uit zeer gedreven collega’s.

Bereikbaar:

Als wijkboa wil ik graag bereikbaar zijn. Wanneer ik sta ingedeeld in de wijk ben ik vaak op de fiets. U kunt mij dan gerust aanspreken, Ik hoop een bekend gezicht in de wijk te worden. Ik werk veel samen met de politie en de wijkteams.

CONTACT:

Heeft u vragen, opmerkingen of dingen die spelen in uw buurt? Laat het weten! Ik ben veel in de wijk, maar bellen kan natuurlijk ook op: 14 05 75. Of maak een melding via de website: https://zutphen.nl/meldingen/melding-openbare-ruimte