Buitengewoon opsporingsambtenaar

Hoi! Mijn naam is Lieke Jordens en ik ben sinds 15 januari de wijkboa van Noorderhaven, de Mars en de Hoven. Als wijkboa wil ik graag op de hoogte zijn van de problemen of knelpunten in de wijk, om vervolgens te helpen naar een passende oplossing. Ik probeer zoveel mogelijk in de wijk aanwezig te zijn, daarnaast vind ik het belangrijk om mijn wijk goed te leren kennen. Ik sta altijd open voor een praatje, we moeten het immers samen doen! Ik vind het belangrijk dat we de wijk leefbaar en schoon houden. Tevens heb ik nauw contact met onze ketenpartners, zoals de politie en de wijkteams.

Sinds december 2023 ben ik werkzaam bij de gemeente Zutphen als Boa. Ik ben druk bezig om de stad te leren kennen. Naast dat ik wijkboa ben houdt ik mij ook bezig met onze algemene taken. Gelukkig sta ik er in mijn werk niet alleen voor. Het BOA team waarin ik werkzaam ben bestaat uit zeer gedreven collega’s.

Bereikbaar:

Als wijkboa vind ik het belangrijk om bereikbaar te zijn. Wanneer ik sta ingedeeld in de wijk ben ik vaak op de fiets, u kunt mij dan gerust aanspreken. Ik hoop een bekend gezicht te worden in de wijk.

Contact:

Heeft u vragen, opmerkingen of dingen die spelen in uw buurt? Laat het weten! Ik ben veel in de wijk, maar bellen kan natuurlijk ook op: 14 05 75. Of maak een melding via de website: https://zutphen.nl/meldingen/melding-openbare-ruimte