Beroepskrachten in de wijk

In de wijk Noorderhaven is een goede samenwerking tussen de diverse beroepskrachten. Of het nu gaat om werkers op het gebied van zorg & welzijn, veiligheid of leefbaarheid, men weet elkaar te vinden. De beroepskrachten hebben periodiek overleg, waardoor een ‘vinger aan de pols’ in Noorderhaven gehouden wordt. Daarnaast hebben zij een nauwe samenwerking met de bewoners van Wijkteam Noorderhaven. Zo leveren we samen een bijdrage aan de leefbaarheid van uw wijk.

 

Wijkagent

Mijn naam is Ivo Hettelaar. Ik ben sinds 1998 werkzaam bij de politie en ben daarvoor werkzaam geweest bij Justitie en de Koninklijke Marechaussee. Sinds november 2019, ben ik werkzaam als wijkagent voor de wijken De Hoven en De Mars. Als wijkagent houd ik mij naast de uitvoering van de ...

Buitengewoon opsporings ambtenaren

De Boa werkt wijkgericht en is het eerste aanspreekpunt voor inwoners bij de overlast. De taken en bevoegdheden van Boa’s zijn afgelopen jaren uitgebreid ...

Projectleider Noorderhaven

Mijn naam is Peter Kelder. Sinds 1 oktober 2017 werk ik bij de gemeente Zutphen als projectleider Noorderhaven ...

Wijkregisseur

Mijn naam is Han van Geel. Mijn eerste klus als wijkwerker had ik in 1999 op de oude Mars. Het ging om een avond met bewoners in toenmalig buurthuis de Komma ...

Woonbedrijf Ieder1

Hallo ik ben Corien Westemeijer. Uw wijkconsulent wanneer u een woning huurt van Woonbedrijf Ieder1 in Noorderhaven ...

Sociaal wijkteam

Naast het Wijkteam Noorderhaven, een groep bewoners die zich vrijwillig inzet voor de leefbaarheid in de wijk, bestaat er ook een Sociaal Wijkteam bestaande uit beroepskrachten ...