Beroepskrachten in de wijk

In de wijk Noorderhaven is een goede samenwerking tussen de diverse beroepskrachten. Of het nu gaat om werkers op het gebied van zorg & welzijn, veiligheid of leefbaarheid, men weet elkaar te vinden. De beroepskrachten hebben periodiek overleg, waardoor een ‘vinger aan de pols’ in Noorderhaven gehouden wordt. Daarnaast hebben zij een nauwe samenwerking met de bewoners van Wijkteam Noorderhaven. Zo leveren we samen een bijdrage aan de leefbaarheid van uw wijk.

 

Wijkagent

Mijn naam is Marien ten Brinke en ik ben ruim 2.5 jaar wijkagent van De Hoven/De Mars. Daarnaast doe ik ook veel werk in het centrum van Zutphen omdat er veel overlap is tussen de verschillende wijken. Voordat ik in 2016 werd aangesteld als wijkagent in Zutphen, heb ik bijna ...
Lees verder

Buitengewoon opsporings ambtenaren

De Boa werkt wijkgericht en is het eerste aanspreekpunt voor inwoners bij de overlast. De taken en bevoegdheden van Boa’s zijn afgelopen jaren uitgebreid. (meer…) ...
Lees verder

Projectleider Noorderhaven

Mijn naam is Peter Kelder. Sinds 1 oktober 2017 werk ik bij de gemeente Zutphen als projectleider Noorderhaven. (meer…) ...
Lees verder

Wijkregisseur

Mijn naam is Han van Geel. Mijn eerste klus als wijkwerker had ik in 1999 op de oude Mars. Het ging om een avond met bewoners in toenmalig buurthuis de Komma. (meer…) ...
Lees verder

Woonbedrijf Ieder1

Hallo ik ben Corien Westemeijer. Uw wijkconsulent wanneer u een woning huurt van Woonbedrijf Ieder1 in Noorderhaven. (meer…) ...
Lees verder

Heijmans

Sinds 2010 is Heijmans eigenaar van een groot deel van de grondin Noorderhaven. Heijmans ontwikkelt en bouwt nagenoeg alle 1050 woningen inNoorderhaven. (meer…) ...
Lees verder

Sociaal wijkteam

Naast het Wijkteam Noorderhaven, een groep bewoners die zich vrijwillig inzet voor de leefbaarheid in de wijk, bestaat er ook een Sociaal Wijkteam bestaande uit beroepskrachten. (meer…) ...
Lees verder