Leden wijkteam

Gerrit Bouma

Geboren en getogen op De Mars, en daar in het verleden actief geweest in de bewonerscommissie en de toenmalige wijkaanpak. In die periode heb ik ondervonden dat je als actieve bewoners samen veel voor elkaar kunt krijgen om je leefomgeving leuk, veilig, schoon en prettig te houden… maar dan moet je er wel iets voor doen! Ik woon nu in deze schitterende nieuwe wijk met industrieel karakter en geweldige ligging op een steenworp afstand van de oude binnenstad en uiteraard gelegen aan de mooiste rivier van Nederland. Kortom, Noorderhaven is een geweldig mooie plek om te wonen, en hopelijk gaan wij met een grote groep actieve en betrokken bewoners een nog mooiere en bloeiende wijk realiseren. Doet u ook mee?

Erica van den Hoorn

Mijn naam is Erica van den Hoorn (50, zelfstandig ondernemer van ‘De Bounderei‘) en ik woon sinds 2004 in Zutphen. Heb jaren met veel plezier in de wijk Leesten gewoond maar ben sinds april 2016 bewoner van één van de eerste koopwoningen in het Noorderhaven. Ik woon in het zogenaamde veld 13/14 welke het eerste mandelige gebied in Zutphen is en waarvan ik voorzitter ben. Vanuit deze persoonlijke betrokkenheid voor mijn directe omgeving is ook mijn liefde voor de totale wijk gegroeid. Door beroepskrachten (w.o. de gemeente) en ondernemers (w.o. Heijmans) goed te informeren, zorgen vanuit de praktijk te delen en met hen samen te werken hebben we reeds mooie successen kunnen behalen. Ik hoop om samen met jullie de wijk Noorderhaven tot een sprankelende wijk te maken en een wijk waarin we als bewoners mooie activiteiten kunnen ontplooien.

Ben Vermeulen

Ik ben Ben Vermeulen (72, gepensioneerd en oud directeur van de ambulancedienst) en ga eind november, samen met mijn vrouw Jenny, verhuizen naar de Noorderhavenstraat 146, oftewel naar Havenmeester 10. Ik ben geboren op de Schupstoel en heb bijna 50 jaar op het Stationsplein gewoond en ben dus een ras-Zutphenees. Ik heb ervaring opgedaan in het wijkteam van de binnenstad (10 jaar) en in de bewonerscommissie van het Stationsplein e.o. (13,5 jaar). Ook nu wil ik mij inzetten voor de wijk en hoop er nog lang met plezier te mogen wonen.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Erica, Ben en Gerrit